Sunday, October 18, 2020

Rolls-Royce випустить електричний Phantom

 Rolls-Royce Motor Cars, англійський виробник суперлюксових автомобілів, збирається розширити модельну лінійку першим в історії марки серійним електромобілем

В інтерв'ю виданню Roadshow генеральний директор Rolls-Royce Торстен Отвос-Мюллер заявив, що компанія збирається розробити електромобіль, однак проект повинен бути таким, що окупається, оскільки вкладати гроші в нерентабельні продукти керівництво компанії не збирається.

За даними журналу Car Magazine, першим електромобілем марки може стати лімузин Phantom , який у 2017 році змінив покоління. Молоді і забезпечені клієнти марки все частіше цікавляться машинами, у яких під капотом немає ДВС, і Rolls-Royce готова задовольнити їхні потреби. Випуск електричного Фантома може початися в 2022 році.

Rolls-Royce вже має досвід у створенні електромобілів. Ще дев'ять років тому, в 2011-му, компанія представила концепт-кар Phantom 102EX, який міг долати на одному заряді 200 кілометрів шляху. Однак в серію модель так і не пішла.

No comments:

Post a Comment

BMW зареєструвала ім'я електричного «Роллс-Ройса»

 Концерн BMW , яким серед іншого належить марка Rolls-Royce , зареєструвала назву моделі Silent Shadow. Останнє слово є класичним для імен а...